Actuació històrica de la Colla Jove de l’Hospitalet a Rubí

Aquest migdia la Colla Jove de l’Hospitalet ha aconseguit a Rubí la millor actuació en els seus 9 anys d’història. En aquesta recta final de temporada la colla ha aconseguit mantenir el bon nivell que ja va mostrar en el concur7 de Torredembarra on va fer la que fins aleshores era la millor actuació del 2009.

L’actuació ha començat amb un intent desmuntat de dos de sis. El castell ha pujat una mica obert a nivell de terços i tot i l’esforç per mantenir les mides la prudència ha fet desmuntar-lo. En la repetició el castell s’ha muntat amb més bona mida però en la pujada de la canalla una petita sotragada ha fet que patissin una petita indecisió que finalment han superat. Finalment la Jove s’ha anotat el tercer dos de sis d’enguany. En la segona ronda s’ha intentat el quatre de sis amb el pilar. Feia dos any que la colla no el portava a plaça i suposava per a tots un repte. Tot i que no ha sigut dels castells més estètics, ja que ha pujat una mica remenat, s’ha pogut descarregar sense incidències. Amb això l’alegria per part de tots ja era prou evident. En la tercera ronda s’ha optat pel tres de sis amb el pilar, un castell que la colla domina com ho demostra el fet d’haver-lo descarregat 12 vegades incloent la d’avui. L’execució del castell ha estat bona i no s’ha patit en cap moment. Ara ja s’estava a un sol pas d’aconseguir la millor actuació i la barreja d’alegria i nervis era prou evident entre alguns components. En la ronda de pilars s’ha descarregat el segon pilar de cinc d’enguany, la qual cosa ha provocat l’alegria de tota la colla per haver aconseguit aquesta fita.

Diumenge vinent, a Figueres, la Colla Jove acomiada la temporada 2009 i ho vol fer de la millor manera possible, i aquesta no és una altra que aconseguir de nou la seva millor actuació, aquesta vegada descarregant el cinc de sis.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s